Team

 

 

JackieJackie werkt bij Nafasi Welfare Centre als directrice en maatschappelijk werkster voor het tienermoederproject: Nafasi Community Support Programme (NCSP). Ze heeft acht jaar ervaring in het werken met kwetsbare kinderen. Werken met kinderen is haar passie, vanuit het uitgangspunt dat kinderen onze toekomst zijn. “Het zijn onze acties die kinderen maken of breken Volwassenen denken vaak dat kinderen geen stem hebben, dat wij voor hen moeten denken en doen omdat wij weten wat voor hen het beste is’’, vertelt zij. “Mijn ervaring is dat kinderen hun eigen wensen en dromen hebben om dingen op hun eigen manier te doen”. In haar vorige banen had Jackie de taak deze stemmen te laten horen.

 

Ruth

 

Ruth werkt als manager  bij Nafasi Welfare Centre en maatschappelijk werkster voor het tienerproject: Nafasi Community Support Programme (NCSP). Zij houdt zich voornamelijk bezig met het aansturen van alle voorkomende werkzaamheden binnen en rondom het huis.

 

 

 

Florence

 

Florence werkt als maatschappelijk werkster.  Zij houdt zich  bezig met het begeleiden van tienermoeders d.m.v ons tienermoederprojeckt: Nafasi Community Support Programme (NCSP) en kinderverzorgster bij Nafasi Welfare Centre.

 

 

 

Ruth 2

 

Ruth werkt als hoofd maatschappelijk werkster bij Nafasi Welfare Centre. Ze heeft veel ervaring met het werken met kinderen en zegt dat niets haar gelukkiger maakt dan de verandering te zien van een kwetbaar kind.

 

 

 

Teddy

 

 

Teddy werkt als kinderverzorgster bij Nafasi Welfare Centre. Zij is een gediplomeerd verpleegster.

 

 

 

Beatrice

 

Beatrice werkt als kinderverzorgster bij Nafasi Welfare Centre.

 

 

 

 

christine

 

 

Christine werkt als kinderverzorgster bij Nafasi Welfare Centre.

 

 

 

 

Dorah

 

Dorah werkt als chef kok bij Nafasi Welfare Centre en tevens assisteert ze de kinderverzorgsters.

 

 

 

Bruce

 


Bruce
 is de bewaker van Nafasi Welfare Centre. Hij is tevens verantwoordelijk voor de tuin en het onderhoud.

 

 

 

Godfrey

 

Godfrey is de bewaker van Nafasi Welfare Centre. Hij is tevens verantwoordelijk voor de tuin en het onderhoud.

 

 

 

Margret

 

Margret is de bewaakster van Nafasi Welfare Centre. Tevens is zij interieurverzorgster.